Hotel ***

„Valóban Nagyváradon van egy szép, életet adó OÁZIS, az a neve, hogy Posticum!!!”
Csaba testvér
Közel a központhoz, kertvárosi övezetben várja a pihenni vágyókat. A ház stílusos architektúrájú konferenciateremmel, rendezvényteremmel, hangulatos étteremmel rendelkezik. Kápolnája ökumenikus jellegű. A Posticum alagsorában különleges hangulatot árasztó teaház várja a betérőket.

Vendégszobák árai:
1 fő/szoba/éjszaka 25 EUR
2 fő/szoba/éjszaka 40 EUR
3 fő/szoba/éjszaka 45 EUR
4 fő/szoba/éjszaka 48 EUR

Reggeli: 4 EUR/fő

Csoportok részére, előzetes egyeztetés alapján, ebédet és vacsorát is biztosítunk.
Terembérlés. A Posticum több termet kínál rendezvények helyszínéül, legyen az konferencia, továbbképzés, lelkigyakorlat, pódiumbeszélgetés, üzleti tárgyalás, koncert, esküvő, keresztelő, díszebéd, bankett, öregdiák-találkozó vagy gólyabál stb.
Nagyváradon a Posticum az egyedüli szállásadó hely, melynek keretében kápolna található. Esküvők, keresztelők és más olyan programok előtt nyitott, amelyek szakrális teret igényelnek. Izgalmas architektúra, kiegészítve egy XIX. századi orgona fenségével.

Étterem. A Posticum szellemiségének megfelelően, igyekszik – a lehetőségek szerint – a bihari kisgazdáktól megvásárolni az alapanyagot, így próbál választékot nyújtani a helyi hagyományos konyha ételeiből, és mindezt egyesítve a modern környezettel.
Az étterem belső koncepcióját Kertész Attila belsőépítész bútortervező készítette, akinek munkái megtalálhatók, Japánban, Vietnámban, és találkozhatunk velük számos magyarországi, budapesti étteremben. A bútorokat Korenyák János nagyváradi asztalosmester készítette.
Egalitas vendéglő
Hagyományos étterem mellett a Posticumban egy időszakos étterem is működik. Egyedüli hely, ahol a Down Egyesület tagjai és több nagyváradi sérült fiatal készítik és szolgálják föl az ételeket.
Egyeztetés alapján, természetesen a fiatalok teherbírásától függően az Egalitas vendéglő külön szolgáltatásként is igénybe vehető.  Minden olyan a támogatás, amely embertársainkra irányul, a társadalom egészét szolgálja”

 

Guesthouse and center for Spirituality, Culture and Dialogue

“Lenyűgözötten a Posticumban – reményt ad, hogy a világon vannak még ilyen helyek; mintha kamaszkorom vágy-világában élnék: útban a Grál felé (reménytelennek tűnő vándorlás) egyszercsak egy barátságos menedék-ház, ahol újra erőt merítek, mert itt “tudnak valamit”, és ezzel utat mutatnak. Jó volt itt, köszönjük – reméljük még találkozunk…”
                                                                                         Vekerdy Tamás, 2014. március 28.