Vacanță altfel cu Niklaus Brantschen, maestru zen și părinte iezuit

În compania maeștrilor

Vacanță altfel cu Niklaus Brantschen, maestru zen și părinte iezuit

Posticum, 28 august – 2 septembrie

RELAXAREA veritabilă începe cu momentul în care putem lăsa în urmă munca și activitatea cea de toate zilele. Cel care nu este capabil să se ODIHNEASCĂ, să fie inactiv, nu poate nici să mediteze, ba chiar, își pierde creativitatea și eficiența.

În lumea noastră supraîncărcată, axată pe performanță Centrul Posticum oferă un program de sfârșit de vară DIFERIT: o VACANȚĂ cu părintele iezuit și maestrul zen Niklaus Brantschen. De data aceasta însă el nu ne va mai învăța în primul rând cum să medităm, ci ne va arăta cum să ne ODIHNIM, cum să ne JUCĂM, cum să ne REGENERĂM. Vom întoarce complet pe dos ordinea lucrurilor: nu vom începe cu meditație ci cu relaxare.

Vom avea excursie și înot, Qi-gong și jogging, vom vizita ORADEA și vom participa la concert, la programe familiale și conversații informale, mese și ceai sau cafea, vizionare de filme și jocuri de societate – ba chiar și la… MEDITAȚIE.

Vom încerca să surprindem secretul maestrului: efectul transformator al meditației asupra vieții cotidiene. Vom savura din nou gustul EXISTENȚEI ÎN SINE, numai de dragul ei – împreună cu un maestru.

Niklaus Brantschen
„Omul nu este ceea ce face sau ce are, nu este nici ceea ce este – ci este ceea ce iubește.” Niklaus Brantschen

Niklaus Brantschen este un părinte jezuit și maestru zen din Elveția unde în Casa Lassalle conduce retrageri zen și seminarii pentru antreprenori. Este un pionier al dialogului dintre creștinism și budismul zen, între spiritualitatea din Est și Vest, și crede cu fermitate în apropierea dintre religii și credințe. Vizitează regulat România și Ungaria începând din 2015 în invitația Centrului Posticum din Oradea.

Niklaus Brantschen a primit autorizația de învățător zen și numele de Go-Un-Ken în 1988 de la Yamada Koun Roshi. În 1999 a primit titlul de maestru zen de la Bernie Tetsugen Glassman Roshi și de atunci poartă numele tradițional dharma de Jin-Shu.

Niklaus Brantschen Posticum Oradea
„E mai bine să avem propriile noastre întrebări și să așteptăm să ne vină în cale răspunsul la ele, decât să găsim răspunsuri la întrebările care nu sunt ai noștri deloc.” Niklaus Brantschen

Dacă lumea meditației este încă străină pentru partenera ta/partenerul tău, sau dacă ai dori ca și copii tăi să intuiască, cum este să exiști în aura unui maestru în SITUAȚII COTIDIENE, această tabără poate fi un excelent prilej să faceți primul pas către această lume nouă.

Așteptăm cu drag familii, perechi dar și singuratici „înrăiți”.

Vacanța altfel cu Niklaus Brantschen este primul eveniment de acest gen dintr-o serie de programe botezate ÎN COMPANIA MAEȘTRILOR ai centrului Posticum.

Prețuri:

Pensiune completă: 110 lei/persoană/zi.
Fără cazare (numai mese): prânz 23 lei; cină: 17 lei
Prețurile noastre deja conțin o reducere de 40% ca și familiile mai mari să poată participa.

Rezervă-ți locul acum! Te aȘteptăm cu drag!

Liderii programului:

Nemes Istvàn
+40733843049
istvannemes@yahoo.com

Rencsik Imre
+40755107691
rencsik@yahoo.de

info@posticum.ro

+40 259 431 398
+40 744 504 051

Facebook-event

Posticum Nagyvarad Oradea
„Spiritualitatea este modul în care respirăm, umblăm și ne trăim viața.” Niklaus Brantschen

Posticum din Oradea este un centru cultural de orientare creştină şi casă de oaspeţi. Nu doar din punct de vedere geografic, cultural şi spiritual, dar şi metaforic, respectiv în sensul mai larg al cuvântului se află „între hotare”. Insulă pe uscat la cumpăna dintre cuvânt şi tăcere, care prin poziţia ei particulară îndeplineşte un rol de mediator între naţiuni, culturi, religii, diferite grupuri sociale şi domenii. Citește mai multe despre noi aici!

Posticum pe Booking.com

Despre Oradea

Alătură-te grupului nostru pe Facebook: Posticum, Oradea

Abonează-te la newsletterul Posticum

* indicates required