Hotelul***

„Într-adevăr în Oradea se află o frumoasă oază dătătoare de viață, al cărei nume este Posticum!!!”
fratele Böjte Csaba
Îi așteaptă pe cei dornici de odihnă aproape de centrul orașului, într-o zonă cu multe spații verzi. Clădirea dispune de o sală de conferințe cu un stil arhitectural deosebit, sală pentru diverse activități, respectiv un restaurant stilat. Capela sa are un caracter ecumenic. La subsol, o ceainărie cu o atmosferă aparte stă la dispoziția oaspeților.

Prețul camerelor:
O persoană/cameră/noapte / 25 EUR
Două persoane/cameră/noapte/ 40 EUR
Trei persoane/cameră/noapte/ 45 EUR
Patru persoane/cameră/noapte/ 48 EUR

 

Mic dejun: 4 EUR/persoană
Grupurilor cazate la noi le oferim prânz și cină, pe baza înțelegerii prealabile.
Închirierea sălilor. Posticum oferă mai multe săli ca locație pentru diverse activități  – conferințe, cursuri de specializare, exerciții spirituale, podium de discuții, întâlniri de afaceri, concerte, nunți, mese festive, banchete, întâlniri de liceu sau balul bobocilor etc.
Complexul este singura casă de oaspeți din Oradea, care dispune și de o capelă. Aceasta este deschisă pentru nunți, botezuri și alte programe care necesită un spațiu sacral. Arhitectura sa unică este completată de maiestuozitatea unei orgi din sec. al XIX-lea.
Restaurantul. În acord cu spiritualitatea sa, Posticum încearcă – pe cât posibil – să cumpere produsele pentru restaurant de la micii fermieri din Bihor, străduindu-se să ofere sortimente din bucătăria locală tradițională, totul într-un ambient modern.
Concepția interioară a restaurantului poartă semnătura lui Kertész Attila, arhitect de interior și proiectant de mobile ale cărui lucrări se regăsesc în Japonia, în Vietnam, dar le putem întîlni și în numeroase restaurante din Budapesta (Ungaria). Mobilierul este făcut de Korenyák János, maestru tâmplar din Oradea.  
Restaurantul Egalitas
Pe lângă restaurantul tradițional, în complexul Posticum funcționează și un restaurant periodic. E singurul loc unde bucatele sunt pregătite și servite de membrii asociației Down și de alți tineri orădeni cu nevoi speciale.
Pe baza înțelegerii prealabile și desigur luând în considerare rezistența la efort a tinerilor, restaurantul Egalitas poate fi solicitat și ca serviciu de sine stătător.
„ Orice sprijin oferit semenilor noștri servește întrega societate.”

 

Guesthouse and center for Spirituality, Culture and Dialogue

« …proiectele umanitare, culturale. Mi-aduc aminte de vorbele lui Isus:…Luati, mancati. »
Radulescu, 31.01.2003